Pietje Pek

Ook Pietje Pek in de katelijnestraat krijgt een grondige metamorfose

26-10-2017
Om aan de nieuwe richtlijnen van Kind en Gezin inzake infrastructuur, te voldoen moeten wij een aantal structurele aanpassingen uitvoeren in de Katelijnestraat. Pietje Pek vzw maakt hiervan gebruik om tijdens de verbouwingswerking direct ook in alle leefruimtes de nodige verbeteringen aan te brengen.

Hieronder vind je een overzicht van de aanpassingswerken in de Katelijnestraat:

Nr 115: baby- en kruiper groep

De keuken verhuist naar het middelste gebouw. Dit zorgt ervoor dat er extra ruimte vrij komt. De inkomhal wordt aangepast zodat er geen directe toegang meer is tot de slaapkamers.

Na afronden van de werken is het de bedoeling dat de baby en kruiper groep verwisselen van ruimte. De baby’tjes komen in het eerste deel van het gebouw. De kruipers verhuizen naar het achterliggende deel en hebben zo veel meer ruimte om te kruipen, ontdekken en te leren stappen.

Nr 117: Peutergroep

In het middelste gebouw komt er een gloednieuwe keuken die voldoet aan de recentste normen voor brandveiligheid.

Ondertussen worden ook de verzorgingstafels herschikt, komt er een fijne zithoek voor de peuters en zal ook de deur naar de achterste verbreed worden. Éen gezellige open ruimte voor onze peuters om rond te lopen, te knutselen en samen te spelen.

Nr 119: Het huisje

In het huisje verandert de ingang naar een deur in de hal van nr 117. Zo kan het sas weg en is er meer ruimte bij het onthaal- en snoezelhoekje. Daarbij wordt ook de inrichting van het terras aangepakt : de niveauverschillen worden aangepakt zodat we meer speelruimte krijgen . 

Rondleiding aanvragen

Maak een afspraak en kom bij ons langs voor een vrijblijvende rondleiding.

We geven je graag alle informatie over onze werking.

contacteer ons