Over ons

Opvang op maat van je gezin

Flexibele opvang die past bij jouw ritme, wanneer jij het nodig hebt. Pietje Pek is altijd open, een echte 2de thuis. Geen sluitingsdagen waar jij jouw verlof moet rond plannen. Opvang op maat van jouw gezin. We kijken samen hoe we de opvang regelen die het best bij jouw gezin past.

Wij groeien mee met je kind

Van baby’s tot tieners, wij bieden opvang aan van 0 – 12 jaar. Omdat je als gezin niet enkel voor de eerste jaren opvang nodig hebt. Ook wanneer er een broertje of zusje bij komt. Jouw kindje kan starten in één van onze kinderdagverblijven en wanneer de eerste stapjes richting school gaan, dan zijn wij er graag voor en na school. In Pietje Pek groeien wij mee.

Warme huiselijke sfeer

Onze locaties hebben een huiselijke sfeer met een vast team van begeleiders en een vaste groep van kindjes. Liefdevolle aandacht, knusse hoekjes en dagelijkse vers bereide maaltijden. Samen aan tafel met de vriendjes. In die warme gezelligheid kan jouw kleine spruit veilig opgroeien.

Samen ontdekken en groeien

Elk kind is anders en elke leeftijd is uniek. In Pietje Pek laten we kinderen alle ruimte om zelf te ontdekken en te groeien. Leren drinken uit een beker, zelf een jasje aan doen of zelf boterhammetjes smeren. Kinderen kunnen soms al veel meer dan dat we denken. Lukt het nog niet, dan helpen we graag een handje. Stap voor stap samen opgroeien.

Veel bewegen en spelen

Onze tuin is een extra speelkamer. Kinderen zitten al genoeg binnen, laat ze maar buiten uitwaaien. Vanaf het kan, gaan de jassen aan en spelen we buiten. We picknicken buiten of gaan op daguitstap met onze grotere kinderen. We genieten van elke zonnestraal.

Meer of 30 jaar ervaring

Pietje Pek zag het levenslicht zo’n 32 jaar geleden. Ondertussen hebben we al heel wat ervaring en expertise opgedaan. Vol trots zien we onze eerste opvangkindjes nu ook hun eigen kinderen naar Pietje Pek brengen. Een 2de generatie Pietje Pekkers, een mooier complement kunnen we niet krijgen.

’t Is een kleine wereld

We hebben maar één wereld. Eentje waar onze Pietje Pekkers in zullen opgroeien. Duurzaamheid is ook voor Pietje Pek een belangrijk aandachtspunt. Bij ons zo weinig mogelijk wegwerp en als het kan gebruiken wij onze bakfiets in plaats van de auto.
Maar altijd wel realistisch. Ecologisch realistisch.

Onze sterktes
dag en nacht,
365 dagen per jaar
Pietje Pek heeft locaties die altijd open zijn en geen sluitingsdagen hebben. We hebben ruime openingsuren en ook blijven overnachten is mogelijk.
van pasgeboren 
tot tieners
Bij ons heb je opvang voor jouw hele gezin. Ook oudere broer of zus kan bij ons terecht. Wij groeien mee met jouw gezin
4 locaties verspreid
over en rond Brugge
Kom langs op één van onze 4 locaties in Brugge. Drie locaties in de Brugse binnenstad. Ontdek vanaf nu ook Pietje Polder op de Damse Steenweg in Dudzele.
Rondleiding aanvragen

Maak een afspraak en kom bij ons langs voor een vrijblijvende rondleiding.

We geven je graag alle informatie over onze werking.

contacteer ons