algemeen

Vacature Coördinator kinderopvang

25-01-2021

Vzw Pietje Pek is een warme organisatie met meer of 28 jaar ervaring in het organiseren van kinderopvang van baby's tot tieners.

We vinden het belangrijk dat elk kind opvang heeft op maat van hun gezin.  Een vaste stek, een echte 2de thuis. 

Elke dag geven onze medewerkers het beste in zichzelf zodat elk kind een fijne tijd heeft bij ons. Een warme huiselijke sfeer, knusse hoekjes en vers bereide maaltijden: deze warme gezelligheid vinden wij belangrijk!

Wij zoeken een nieuwe coördinator kinderopvang

Naar aanleiding van zwangerschapsverlof coördinator en nakende pensionering van onze directeur zoekt vzw Pietje Pek een bijkomende coördinator voor onbepaalde duur.

De eerste maanden leer je onze organisatie kennen in de locatie Pietje Park en ben jij de verantwoordelijke tijdens zwangerschapsverlof. Na vervanging van deze collega ga je aan de slag als coördinator voor de locatie Pietje Pek.


KORTE FUNCTIEOMSCHRIJVING

De coördinator is in eerste instantie locatie verantwoordelijke. De coördinator coördineert de dagelijkse werking en is verantwoordelijk voor kwaliteitszorg. De coördinator implementeert de pedagogische visie in de dagdagelijkse werking en is tevens een administratieve motor van de organisatie.

Kerntaken: contacten met de ouders, planning, logistieke ondersteuning, dagelijkse personeelszaken, leidinggeven en coachen van het team. Er wordt verwacht dat de coördinator knelpunten detecteert, aanpakt en signaleert. De coördinator vertegenwoordigt de vzw in extern overleg.

Empowerment en het stimuleren van verantwoordelijkheidszin zijn de bouwstenen van ons personeelsbeleid. Als coördinator ben je verantwoordelijk om deze stijl te verankeren in de werking van het team. Je zorgt mee voor het creëren van leerkansen, het nemen van verantwoordelijkheid. Op deze wijze zorg je voor zuurstof binnen het team en draag je bij tot een positieve werksfeer.


JOUW PROFIEL

  • Je hebt leidinggevende en coachende vaardigheden.
  • Je bent leergierig en je hebt een sterke werkethos.
  • Je hebt een hoog empathisch vermogen en je bent authentiek.
  • Je staat open voor nieuwe invalshoeken en je reikt zelf ook nieuwe ideeën en handvaten aan
  • Je bent in het bezit van een bachelor diploma: pedagogie van het jonge kind, kleuteronderwijs, lager onderwijs, secundair onderwijs, gezinswetenschappen, maatschappelijke veiligheid, orthopedagogie, sociaal werk, sociale readaptatiewetenschappen, toegepaste psychologie, verpleegkunde; een bachelor of master diploma van een studierichting van het studiegebied Psychologie en Pedagogische Wetenschappen.
  • Werkervaring: 3 jaar werkervaring binnen de welzijnssector is een meerwaarde. Ervaring als leidinggevende is een pluspunt. Ervaring binnen de sector kinderopvang is een pluspunt.


ONS AANBOD

  • Voltijds contract van onbepaalde duur van 38u, met schrankend weekendwerk.
  • Salarisschaal volgens het PC 331 kinderopvang – trap 2b, MV1 bis: dienstverantwoordelijken
  • Extralegale voordelen: maaltijdscheques, 2 extra verlofdagen en bijkomend verlof afhankelijk van de leeftijd na 1 tewerkstelling.


INTERESSE?

Voor meer informatie kan je terecht bij Soetkin Gryson via 050/337055 of info@pietjepek.be

Solliciteren via info@pietjepek.be

Rondleiding aanvragen

Maak een afspraak en kom bij ons langs voor een vrijblijvende rondleiding.

We geven je graag alle informatie over onze werking.

contacteer ons